Over de verkiezing

Over de verkiezing

GRATIS AANMELDEN VOOR RESTAURANTS

Momenteel kan iedere restaurant in Nederland zich aanmelden voor de verkiezing. Deelname aan de verkiezing is gratis.

 

STEMRONDE

Vanaf 28 januari tot en met 13 maart kan iedereen via www.restaurantverkiezing.nl stemmen op zijn of haar favoriete restaurant. Je mag per e-mailadres maximaal stem uitbrengen. 

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: 

  1. Meet & Greet met Miss Nederland tijdens het Award Festival op 15 april 2019
  2. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen.
  3. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. 
     

GEMEENTEPROVINCIE EN LANDELIJKE WINNAARS

Gemeente
Restaurants maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Hetzelfde restaurant kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te winnen.

Provincie
De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.  Ook hier geldt dat een provinciewinnaar altijd minimaal 30 stemmen moet hebben om een Award te kunnen winnen.

Landelijk
Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.

Gold Awards
Naast de gemeente, provincie en landelijke titel winnen alle Restaurants met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger een Gold Award. Ook deze Awards worden uitgereikt tijdens de Award Show op 15 april 2019.

 

AWARD FESTIVAL: BIJ ZIJN = MEE MAKEN!

Op maandag 15 april 2019 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats in een heuse festival setting bij Thuishaven in Amsterdam. Dat wordt echt heel erg gaaf! 

Tijdens deze feestelijke uitreiking worden de gemeente winnaars in het zonnetje gezet en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Miss Nederland Rahima Dirkse. De presentatie is in handen van niemand minder dan Kim Kötter. Deze editie is er gekozen om restaurants vooral hun titel met hun hele team te laten vieren. 

De DJ's van Radio538 zorgen voor een mooie show, gegarandeerd feest!

 

 

Programma Award Festival; 

14.00 - 16:00 uur                 

Inloop: 

Welkomstdrankje     

Huldiging gemeente winnaars (je krijgt hier een tijd voor bij binnenkomst)                           

Op de foto met Miss Nederland ((je krijgt hier een tijd voor bij binnenkomst)     

Ludiek met het team op de foto in fotobooth

Mystery Guest

DJ's Radio 538 in de Circustent

 

16.00 uur  - 16:20 uur       

Bekendmaking Provincie Winnaars en Landelijke winnaar

Presentatie Kim Kötter

16.00 uur - 18:00 uur       

Feest met de DJ's van Radio 538

 

Als je met jullie restaurant een titel hebt gewonnen dan mogen jullie die sowieso gratis en voor niks uitdragen en benutten. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis voor restaurants.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte fysieke award die op maat voor jullie gemaakt is, ontvangen én gefeliciteerd worden én op de foto met Miss Nederland? Dan heb je een ticket nodig voor het Award Festival op maandag 15 april 2019. Het wordt zeker de moeite waard om te komen met het hele team!

De foto met Miss Nederland en van jullie team in de fotobooth is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media!

Dit wil je natuurlijk niet missen, binnenkort zijn de tickets via deze website verkrijgbaar (op=op, weg=weg).

 

ORGANISATIE & PARTNERS

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 wordt voor de 6e maal in succesie georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ's van Radio538.

Deze verkiezing is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren en faciliteren van verkiezingen met de beste stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details