Over de verkiezing

Over de verkiezing

Er kon tot en met 13 maart 2019 gestemd worden en niet meer aangemeld. Op 15 april vindt het spectaculaire Award Festival plaats!

 

GEMEENTEPROVINCIE EN LANDELIJKE WINNAARS

Gemeente
Restaurants maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Hetzelfde restaurant kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te winnen.

Provincie
De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.  Ook hier geldt dat een provinciewinnaar altijd minimaal 30 stemmen moet hebben om een Award te kunnen winnen.

Landelijk
Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.

Gold Awards
Naast de gemeente, provincie en landelijke titel winnen alle Restaurants met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger een Gold Award. Ook deze Awards worden uitgereikt tijdens de Award Show op 15 april 2019.

Creativiteit Award
De tofste, leukste en mooiste campagne belonen we 15 april tijdens het Award Festival met een Creativiteit Award. 
 

AWARD FESTIVAL: BIJ ZIJN = MEE MAKEN!

Op maandag 15 april 2019 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats in een heuse festival setting bij Thuishaven in Amsterdam. Dat wordt echt heel erg gaaf! 

Tijdens deze feestelijke uitreiking worden de gemeente winnaars in het zonnetje gezet en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Miss Nederland Rahima Dirkse. De presentatie is in handen van niemand minder dan Kim Kötter. Deze editie is er gekozen om restaurants vooral hun titel met hun hele team te laten vieren. 

De DJ's van Radio538 zorgen voor een mooie show, gegarandeerd feest!

kaarten bestellen

 

Programma Award Festival; 
 

14.00 - 16:00 uur                 
Inloop met bubbels!    
Huldiging gemeente winnaars (je krijgt hier een tijd voor bij binnenkomst)                           
Op de foto met Miss Nederland ((je krijgt hier een tijd voor bij binnenkomst)     
Winnaarstattoo, Ludiek met het team op de foto in fotobooth
Mystery Guest

14:00 - 18:00 uur

Feest met DJ's Radio 538 in de Circustent

16.15 uur  - 16:30 uur       
Bekendmaking Winnaars Creativiteit, Provincie Winnaars en Landelijke winnaar in de circustent
Presentatie Kim Kötter

16.30 uur - 18:00 uur       
Feest met de DJ's van Radio 538

Als je met jullie restaurant een titel hebt gewonnen dan mogen jullie die sowieso gratis en voor niks uitdragen en benutten. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis voor restaurants.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte fysieke award die op maat voor jullie gemaakt is, ontvangen én gefeliciteerd worden én op de foto met Miss Nederland? Dan heb je een ticket/tickets nodig voor het Award Festival op maandag 15 april 2019. Het wordt zeker de moeite waard om te komen met het hele team!

De foto met Miss Nederland en van jullie team in de fotobooth is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media!

Dit wil je natuurlijk niet missen, kaarten zijn nu verkrijgbaar (op=op, weg=weg).

 

ORGANISATIE & PARTNERS

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2019 wordt voor de 7e maal georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ's van Radio538.

Deze verkiezing is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren en faciliteren van verkiezingen met de beste stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details