Partners

Makro
"De reden van ons partnership met deze verkiezing komt voort uit onze Horeca groeiambitie. Wij zien dat onze assortimenten en services goed aansluiten bij de behoefte vanuit de klantengroep restaurants. Onze klantenmanagers zitten dagelijks bij honderden Horecaondernemers aan tafel, de vragen die zij daar krijgen hebben wij direct door vertaald in onze assortiment samenstelling, onze Versconcepten en oplossingen zoals de Horecabezorgservice. De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlight te zetten", aldus Teun van den Berg van Makro.


HorecaVizier
HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige ondernemers en medewerkers in de Horeca, die genteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en Horecanieuws. Het onderscheidend vermogen van het horecamagazine HorecaVizier is het totale Horeca aanbod onroerend goed van Horecabedrijven in binnen en buitenland van alle Horecamakelaars. Het continue wisselende aanbod van in de regio te koop staande Horecabedrijven en de diversiteit van de redactionele formule zorgen ervoor dat de krant Horecavizier door de Horecaondernemer en Horecamedewerkers n van de best gelezen horecabladen in Nederland is.


Wentink & Partners
Frank Wentink & Marc Forno leveren altijd topkwaliteit. Zij zijn nauw betrokken bij de realisatie van de Brooklyn Nights Award Show voor de Verkiezing van het Leukste Restaurant op maandagavond 12 juni 2017!


Ondernemers United
OndernemersUnited biedt korting en voordeel, alleen voor ZZP'ers en Ondernemers. Dus ook voor alle ondernemers binnen de horeca! Het lidmaatschap is gratis. Kijk op www.ondernemersunited.nl


Thermen Soesterberg
Thermen Soesterberg is natuurlijk genieten in een bosrijke omgeving!Organisatie
De organisatie is in handen van Vote Company, specialist in digitaal stemmen en online verkiezingen


Ook zakelijk partner worden van de Verkiezing van het Leukste Restaurant?
Draagt u de restaurants in Nederland ook een warm hart toe en wilt u, net als de bovenstaande partners betrokken zijn bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant? Neem dan nu contact op met Wilfred Romijn van Vote Company: wilfred [@] votecompany.nl

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs