Bestel jouw tickets nu nog met vroegboekkorting (t/m 26 maart) voor het Award Festival in Amsterdam!

Bestel nu jouw tickets voor het Award Festival op 15 april 2019 in Amsterdam! Heb je hulp nodig bij het bestellen van tickets? Stuur dan een email naar vragen[@]restaurantverkiezing.nl. Als je als restaurant niet alleen gemeentewinnaar bent geworden maar ook nog Gold Award winnaar, dan wordt dat ook op dezelfde Award vermeld. Winnaars van een Award voor Creativiteit, Provinciewinnaars en de Landelijke winnaar ontvangen een extra Award. Per restaurant ontvang je als winnaar van elke award 1 exemplaar, ongeacht het aantal tickets wat je hebt besteld. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt! Tot en met disndag 26 maart zijn er Early Bird Tickets beschikbaar! Ticketprijzen zijn exclusief btw.

Early Bird - Entreeticket Award Festival
Entreeticket met vroegboekkorting voor het Award Festival op 15 april 2019 in Amsterdam. Dit inclusief 1 Award voor jullie restaurant als jullie een titel (of titels) hebben gewonnen, fotomoment met jullie Award en Miss Nederland, een gratis tattoo (indien gewenst), mystery guest, ludiek op de foto in de fotobooth, feest met de DJ’s van Radio 538!.
€ 39.00
Entreeticket Award Festival
Entreeticket zonder vroegboekkorting voor het Award Festival op 15 april 2019 in Amsterdam. Dit inclusief 1 Award voor jullie restaurant als jullie een titel (of titels) hebben gewonnen, fotomoment met jullie Award en Miss Nederland, een gratis tattoo (indien gewenst), mystery guest, ludiek op de foto in de fotobooth, feest met de DJ’s van Radio 538!.
€ 49.00

Deze verkiezing is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren en faciliteren van verkiezingen met de beste stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details