Winnaars gehuldigd tijdens het Award Festival!

Selecteer hieronder jouw gemeente om te bekijken welk restaurant gemeentewinnaar is geworden. Indien er 2 restaurants worden getoond dan heeft het ene restaurant de titel met de meeste stemmen gewonnen en het andere restaurant de titel met het hoogste waarderingscijfer. Tijdens het Award Festival wordt bekend gemaakt welk restaurant welke titel heeft gewonnen. Wordt er 1 restaurant getoond, dan heeft dat restaurant beide titels gewonnen! Na het Award Festival wordt de volledige eindstand gepubliceerd.

Gemeentewinnaars hebben de mogelijkheid om tijdens het Award Festival op 15 april de Award (die op maat voor jullie gemaakt wordt) in ontvangst te nemen, gefeliciteerd te worden én op de foto te gaan met Miss Nederland, te proosten met bubbels, een gratis winnaarstattoo te zetten én feest te vieren met de DJ’s van Radio538. Ook worden tijdens het Award Festival de provinciewinnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt! Klik hier voor meer info en om tickets met vroegboekkorting te bestellen. Het wordt zeker de moeite waard om dit feest met het hele team te vieren!

-- kies gemeente -- 

Deze verkiezing is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren en faciliteren van verkiezingen met de beste stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details